דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל אפוי בתנור
שניצל אפוי בתנור בריא יותר
  • 1 פורסים את חזה העוף, שוטפים היטב ומסננים מנוזלים.
  • 2 בקערה טורפים את הביצים ביחד עם מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור, מוסיפים לקערה את פרוסות חזה העוף ומערבבים היטב.
  • 3 מכינים בצלחת את פירורי הלחם, מרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה ומתיזים עליו ספריי שמן.
  • 4 טובלים את השניצלים בפירורי הלחם, מהדקים היטב, מניחים בתבנית ומתיזים עוד ספריי שמן על השניצלים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15-20 דקוות עד להשחמה קלה. חימום יתר עלול לייבש את השניצל. הרי לכם שניצל אפוי בתנור בציפוי פירורי לחם מוזהבים!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערה: אין צורך להפוך את השניצל האפוי במידה ומשתמשים בתבנית של התנור מכיוון שהתבנית עצמה מוליכה חום ואופה את השניצל בתחתית. במקרה אחר כמו תבנית חד פעמית יש להפוך את השניצל להערכתי (לא ניסיתי). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 10.4% 63.8% 25.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב