דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל אפוי בתנור
שניצל אפוי בתנור בריא יותר
  • 1 פורסים את חזה העוף, שוטפים היטב ומסננים מנוזלים.
  • 2 בקערה טורפים את הביצים ביחד עם מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור.
  • 3 מוסיפים לקערה את פרוסות חזה העוף ומערבבים היטב.
  • 4 מכינים בצלחת פירורי לחם.
  • 5 מרפדים תבנית (של התנור) בנייר אפייה, ומתיזים ספריי שמן בנדיבות על הנייר.
  • 6 טובלים את השניצלים בפירורי לחם, מהדקים היטב, מניחים בתבנית ומתיזים עוד ספריי שמן על השניצלים.
  • 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15-20 דקוות עד השחמה קלה. חימום יתר עלול לייבש את השניצל.
  • 8 הרי לכם שניצל אפוי בציפוי פירורי לחם מוזהבים - בתיאבון חיוך

הערה: אין צורך להפוך את השניצל האפוי במידה ומשתמשים בתבנית של התנור מכיוון שהתבנית עצמה מוליכה חום ואופה את השניצל בתחתית. במקרה אחר כמו תבנית חד פעמית יש להפוך את השניצל להערכתי (לא ניסיתי).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 10.4% 63.8% 25.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב