דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (8-9 שניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל ביתי אפוי בתנור
אם כבר שניצל - רק אפוי
  • 1 בקערה שמים את חזה העוף עם השום, הסילאן, הפפריקה (המתוקה והחריפה), המלח והפלפל השחור.
  • 2 מערבבים בידיים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לפחות לשעה (אם יש אפשרות כדאי אפילו לשעתיים ויותר כדי שהבלילה תיטמע בכל חלקי חזה העוף.
  • 3 לאחר ההתייצבות במקרר מחממים את התנור ל- 180 מעלות. מכינים צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם פירורי לחם.
  • 4 לטבול את כל אחד מחלקי חזה העוף בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל שאר חלקי העוף.
  • 5 משמנים במעט שמן זית נייר אפייה בתבנית ועליו שמים את חזה העוף. לפני האפייה בתנור מזלפים מעל השניצלים מעט שמן זית.
  • 6 אופים בתנור כ- 15 דקות מכל צד או עד השחמה של כל אחד מהצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 10.1% 60.3% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב