דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 יחידות פילה סול מטוגן)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סול מטוגן
ארוחת דגים לילדים לצהריים
  • 1 שוטפים היטב את פילה הסול במים ומניחים במסננת. סוחטים 2 לימונים ומזליפים על הדגים, משאירים את הדגים במסננת עד שהם סחוטים היטב מנוזלים (אפשר אפילו לעטוף מעט את הדגים במגבת).
  • 2 מכינים את הבלילה: מערבבים את כל מצרכי הבלילה בקערה - רצוי להגיע לבלילה סמיכה מעט.
  • 3 מחממים את השמן במחבת.
  • 4 טובלים את הדג בבלילה ומטגנים היטב משני הצדדים עד השחמה.
  • 5 מניחים בצלחת על נייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם פלח לימון בצד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 25.8% 57.1% 16.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב