אין על מרשמלו עם שוקולד
מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת של שיפודי מרשמלו)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לחתוך את תחתית התפוז פרוסה עגולה (בערך 1/4 מהתפוז) ולהניח על כלי הגשה בתור מעמד לשיפודים.
- 2 להמיס את השוקולד המריר על אדים (בן-מארי) ולהשאיר על להבה נמוכה כדי שהשוקולד יישאר תמיד נוזלי.
- 3 לנעוץ את המרשמלו על שיפודי עץ ולטבול בשוקולד המומס.
- 4 לנעוץ את כל השיפודים בצורה יפה על התפוז.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לטבול גם בסוכריות צבעוניות במידה ורוצים.
ציוד נדרש: שיפודי עץ.
שיטת ההכנה כוללת גם את חימום השוקולד בבן-מארי.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
20.1% |
6.6% |
73.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.