דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (מספר קציצות עוף אפויות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף אפויות ועסיסיות בטירוף
קציצות עוף אפויות ללא טיפת שמן
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים את כל המרכיבים ולשים כ- 5 דקות (ניתן לוותר על זרעי הפשתן למי שאין - מדובר בעיקר כתוספת בריאה לקציצות - זה לא משפיע על המרקם או הטעם). הלישה הארוכה הכרחית - היא תגרום לקציצות שלכם להידבק כמו שצריך ולא להתפרק.
  • 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצרים מתערובת חזה העוף כדורים. שמים כל כדור בתבנית ומועכים מעט.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דקות, הופכים את הקציצות ואופים במשך כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 הרי לכם קציצות עוף אפויות קלות וטעימות. מגישים לצד אורז, פירה או אפילו בתוך רוטב אדום.
  • 6 בתיאבון חיוך

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו - זה שהגיע אחרי שהכרזתם "מחר דיאטה!". אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי המצפון שידבר אליכם אחרי זה. קציצות כאלה שתשאירנה לכם טעם של עוד, נימוחות מבפנים ופריכות מבחוץ, והכי חשוב בלי טיפה אחת של שמן!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 16.5% 57.2% 17.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב