דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה גבינה מיוחד וטעים
סופלה גבינת גרוייר
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לשמן את תבניות הסופלה בחמאה ולאחר מכן לקמח אותן. להסיר את שאריות הקמח מהתבניות ולהכניס במקרר עד לשימוש.
  • 3 להמיס את החמאה על אש נמוכה בסיר קטן, להוסיף את הקמח ולהמשיך לבשל כדקה אחת. להוסיף בבת אחת את החלב ולערבב היטב (צריך להתקבל נוזל סמיך). להסיר מהאש ולערבב פנימה את גבינת הגרוייר. לתבשל במלח, פלפל שחור ומוסקט לפי הטעם.
  • 4 להוסיף אל התערובת את החלמונים (חלמון אחד בכל פעם - להוסיף את החלמון הבא רק לאחר שהחלמון לפני כן נבלע בתערובת) ולערבב היטב.
  • 5 להקציף את החלבונים במיקסר עם 1/2 כפית המלח עד לקבלת קצף יציב.
  • 6 לקפל את תערובת החלבונים אל תערובת החלמונים (לעשות זאת ב- 4 פעמים על מנת להקל על הקיפול).
  • 7 להוציא את תבניות הסופלה מהקירור, לצקת מהתערובת עד 3/4 גובה התבניות, לפזר מעט גבינת גרוייר מגורדת מעל כל תבנית ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 20-30 דקות (חשוב שלא לפתוח את התנור בזמן האפייה). הסופלה אמור לעלות יפה ולהשחים מלמעלה.
  • 8 להגיש מיד - אין על סופלה גבינה שמוגש היישר מהתנור.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 51.5% 30.7% 17.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.06 (1.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב