מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 619 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 קולפים ומנקים את הירקות, מרתיחים כשעה עד לריכוך מלא, מסננים וטוחנים בתוספת התבלינים ושמן הזית.
- 2 מעסים את חזות העוף היטב בחרדל וסוגרים במחבת עם כף שמן קנולה.
- 3 טוחנים את מרכיבי הפסטו למשחה אחידה.
- 4 מצננים מעט, ממלאים כל חזה עוף בפירה השורשים ומגלגלים.
- 5 עוטפים כל חזה עוף היטב בנייר כסף. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כשעה.
- 6 עם הגעת האורחים פורסים כל גליל חזה עוף, מחממים את פירה ירקות השורש, מניחים מעל ומסדרים צלחת נאה בתוספת רוטב פסטו. 7. מומלץ לקשט בתפרחת בזיליקום או עלי בזיליקום.
מנה מומלצת כמנה עיקרית לארוחת ליל הסדר בפסח. מנה אסתטית המכילה יחד חלבון, פחמימה וירק. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
45.3% |
29.8% |
20.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב