דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטו
פסטו מהיר לארוחת הערב?
  • 1 טוחנים במעבד מזון (פולסים) את הקשיו והשום עד לקבלת עיסה גסה.
  • 2 מוסיפים כשליש כוס משמן הזית. עדיף להתחיל עם פחות מחצי כדי שתוכלו להגיע למידה הנכונה של המרקם. ככל שתשימו יותר - המרקם יהיה יותר דליל.
  • 3 מוסיפים את עלי הבזיליקום וממשיכים עם עוד כמה פולסים עד שעלי הבזיליקום נקצצים היטב. בשלב הזה צריך להוסיף את שמן הזית הנותר במידה ורוצים שייצא מרקם יותר דליל.
  • 4 מוסיפים את המלח ונותנים עוד איזה פולס אחד או שניים לערבוב, ואז עוד כמה ערבולים ביד. יוצא פסטו ביתי מושלם שכיף למרוח על הלחם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 60.4% 13.8% 22.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.65 (1.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב