מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מעדן לחובבי מוח הבקר
- 1 לבשל את מצרכי הרוטב על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות.
- 2 בינתיים לשטוף את המוח ולבשל כ- 10 דקות במי מלח ותבלינים.
- 3 לקרר את המוח היטב, בזהירות רבה לנקות ממנו את הקרומים המיותרים ולחתוך בעדינות לפרוסות.
- 4 לסדר את הפרוסות בתוך הרוטב ולבשל כ- 20 דקות נוספות על אש נמוכה.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה וגרגירי הפלפל האנגלי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.7% |
46.7% |
36.3% |
15.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב