דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי הודו בתנור
שוקי הודו עם תבלינים
  • 1 לטגן במעט שמן את שוקי ההודו (לבקש מהקצב לחתוך את העצם).
  • 2 לפזר עליהן מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
  • 3 לערבב בקערה את השמן עם כל התבלינים, להוסיף את השוקיים ולהשרות לכמה שעות.
  • 4 להעביר לתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה. להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות כחצי שעה נוספת בתנור או עד ששוקי ההודו מוכנות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 17.2% 78.3% 4.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב