דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלעות כבש במחבת
להניח במשרה ולטגן משני הצדדים
  • 1 להניח בקערה את הצלעות, לפזר עליהן את שאר המצרכים ולעסות היטב.
  • 2 להניח במקרר לפחות לשעתיים.
  • 3 לטגן את צלעות הכבש במחבת פסים משני צדדים עד להשחמה.
  • 4 להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

ניתן לצלות כמובן גם על האש (על המנגל). רצוי לטגן או לצלות סמוך לארוחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 55.8% 41.8% 2.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.27 (1.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב