דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 446 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף עם אורז בתנור
ארוחת צהריים טעימה וצבעונית
  • 1 לשטוף את האורז, להשרות במים חמים ולהניח בצד.
  • 2 לתבל את העוף במלח, פפריקה ופלפל שחור, לטגן בשמן עד להשחמה משני הצדדים ולהניח בצד.
  • 3 במחבת קטנה לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 4 במחבת גדולה לטגן את הפלפלים והשעועית, להוסיף את האורז המסונן וכל התבלינים, לערבב היטב, להוסיף את הבצל המטוגן והמים, לערבב ולבשל כמה דקות. לסדר את העוף מעל ולכסות במכסה.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות, להסיר את המכסה ולהמשיך לאפות כ- 15 דקות או עד שהאורז מוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

יש להשתמש בשוקי עוף רגילים - הגודל של "חלקים אכילים בלבד" הינו רק לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 19% 28.7% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב