גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | בריאות | » | אלרגנים ורגישויות למזון |
קרוב לוודאי שאתם מכירים את רוב האלרגנים השונים מאריזות המזון, בהן מציגים לעיתים תכופות את הרכיבים האלרגנים במסגרת מודגשת. ערוץ האלרגנים והרגישויות למזון מדבר למעשה בדיוק על אותם האלרגנים. מבין האלרגנים השונים ניתן למצוא את הגלוטן (חלבון החיטה), הסויה, האגוזים השונים, השומשום, הביצים, החלב, הלקטוז (סוכר החלב), הסלרי ועוד. אתם מוזמנים לקרוא כתבות מקיפות וחשובות על האלרגנים, באילו מאכלים הם נמצאים, מי צריך לחשוש מהם ועד לכדי איזו רמה יש להימנע מהם.
רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods