דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל בציפוי פצפוצי אורז
אחד השניצלים הטעימים
  • 1 לתבל את העוף במלח, פלפל שחור ושום גבישי ולהניח בצד.
  • 2 לחמם היטב את השמן במחבת.
  • 3 לטבול את העוף בקמח, לנער, לטבול בביצים הטרופות ולאחר מכן לטבול גם בפצפוצי האורז.
  • 4 לטגן את השניצל כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה. להניח על נייר סופג, לקשט כיד הדמיון ולהגיש חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.6% 61.1% 13.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב