דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצקיות מטוגנות
  • 1 לשים בסיר: מים, חמאה, סוכר 3 כפות שטוחות (45 גרם) ומלח ולהרתיח.
  • 2 להוסיף את הקמח בבת אחת ולערבב טוב טוב עד לקבלת בצק חלק וללא גושים.
  • 3 להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עוד כדקה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • 4 להסיר מהאש ולהעביר את הבצק למיקסר עם וו גיטרה. להפעיל במהירות בינונית במשך דקה.
  • 5 להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי עיבוד עד שמקבלים בלילה סמיכה ואחידה.
  • 6 לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק (חצי כוס, השמן חייב להיות חם, אך לא רותח).
  • 7 להעביר את הבלילה לשקית זילוף חתוכה בקצה בקוטר 1 סנטימטר.
  • 8 לזלף לשמן הרותח רצועות בגודל הרצוי ולגזור במספריים.
  • 9 לאחר הטיגון להניח את הבצקיות על נייר סופג.
  • 10 לערבב סוכר (חצי כוס - 89.5 גרם) וקינמון ולטבול כל אחד מכל הצדדים.
  • 11 בתיאבון...

ציוד נדרש: סיר לטיגון עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 45.9% 7.7% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (0.87 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב