דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשים בסיר: מים, חמאה, סוכר 3 כפות שטוחות (45 גרם) ומלח ולהרתיח.
  • 2 להוסיף את הקמח בבת אחת ולערבב טוב טוב עד לקבלת בצק חלק וללא גושים.
  • 3 להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עוד כדקה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • 4 להסיר מהאש ולהעביר את הבצק למיקסר עם וו גיטרה. להפעיל במהירות בינונית במשך דקה.
  • 5 להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי עיבוד עד שמקבלים בלילה סמיכה ואחידה.
  • 6 לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק (חצי כוס, השמן חייב להיות חם, אך לא רותח).
  • 7 להעביר את הבלילה לשקית זילוף חתוכה בקצה בקוטר 1 סנטימטר.
  • 8 לזלף לשמן הרותח רצועות בגודל הרצוי ולגזור במספריים.
  • 9 לאחר הטיגון להניח את הבצקיות על נייר סופג.
  • 10 לערבב סוכר (חצי כוס - 89.5 גרם) וקינמון ולטבול כל אחד מכל הצדדים.
  • 11 בתיאבון...

ציוד נדרש: סיר לטיגון עמוק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)171325
חלבונים (גרם)2.13 4.04
פחמימות (גרם)1324
מתוכן סוכרים (גרם)6.8 12.94
שומנים (גרם)12.7 24.14
מתוכם שומן רווי (גרם)3.32 6.31
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.06
כולסטרול (מ"ג)55.45 105.41
נתרן (מ"ג)59.01112.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.3
מים (גרם)22.7643.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)14.3327.23
ויטמין B (מ"ג)0.240.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.819.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.25
ויטמין C (מ"ג)0.010.02
ויטמין D (מק"ג)0.090.17
ויטמין E (מ"ג)1.422.69
ויטמין K (מק"ג)5.4710.4
סידן (מ"ג)8.9617.03
ברזל (מ"ג)0.210.41
מגנזיום (מ"ג)1.562.96
זרחן (מ"ג)19.6737.4
אבץ (מ"ג)0.120.23
אשלגן (מ"ג)15.128.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.254.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.691.31
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.542.93
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.149.76
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.999.48

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 45.9% 7.7% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (0.87 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.