מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ככה תכינו גרנולה לבד בבית
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
- 2 לערבב היטב בקערה גדולה מאוד את שיבולת השועל עם כל האגוזים והתוספות.
- 3 לערבב היטב בקערה את כל המרכיבים הרטובים, ולמזוג לקערת שיבולת השועל והתוספות.
- 4 שוב לערבב היטב הכל והפעם בעזרת הידיים.
- 5 לשטח את תערובת הגרנולה בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה.
- 6 לאפות בתנור החם למשך כ- 40 דקות (תלוי בסוג התנור) תוך כדי ערבוב בכל כ- 10 דקות, עד שהגרנולה מזהיבה מעט ומוכנה (זהירות לא לשרוף). מתקבלת גרנולה עשירה וטעימה במיוחד!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף גם גרעינים וזרעים שונים - אני לא הוספתי כי לא היה לי (גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, זרעי צ`יה ועוד). מי שרוצה יכול להוסיף עוד מתיקות לגרנולה לפי הטעם. מומלץ להגיש עם יוגורט!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
20.9% |
14.9% |
55.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב