דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מחבת גדולה או סיר שטוח גדול.
  • 2 להוסיף 2 כפות שמן עד שיתחמם.
  • 3 להוסיף את רצועות הבצל ולאדות עד שיזהיבו.
  • 4 להוסיף את רצועות הגמבה האדומות.
  • 5 להוסיף את רצועות השווארמה (רצועות הודו אדום) והתבלינים.
  • 6 לערבב בחום בינוני הכל עד שהבשר מוכן (כ- 20 דקות).
  • 7 לחמם כלי נוסף + כף שמן.
  • 8 לסחוט את הבורגול הגס (שהושרה במים למשך שעתיים) ולהוסיף לכלי.
  • 9 לערבב עם מעט מלח עד שיתרכך (5 דקות).
  • 10 לשים על כלי שטוח את הבורגול ולפזר מעל את השווארמה.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לסוכרתיים - ניתן להכין עם תפו"א במקום הבורגול. חצי כוס בורגול או 3 כפות בורגול שקולים למנת פחמימה (15 גרם פחמימות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 20% 57.8% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב