1. לחמם מחבת גדולה או סיר שטוח גדול.
2. להוסיף 2 כפות שמן עד שיתחמם.
3. להוסיף את רצועות הבצל ולאדות עד שיזהיבו.
4. להוסיף את רצועות הגמבה האדומות.
5. להוסיף את רצועות השווארמה (רצועות הודו אדום) והתבלינים.
6. לערבב בחום בינוני הכל עד שהבשר מוכן (כ- 20 דקות).
7. לחמם כלי נוסף + כף שמן.
8. לסחוט את הבורגול הגס (שהושרה במים למשך שעתיים) ולהוסיף לכלי.
9. לערבב עם מעט מלח עד שיתרכך (5 דקות).
10. לשים על כלי שטוח את הבורגול ולפזר מעל את השווארמה.
11. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לסוכרתיים - ניתן להכין עם תפו"א במקום הבורגול. חצי כוס בורגול או 3 כפות בורגול שקולים למנת פחמימה (15 גרם פחמימות).