דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שווארמה חזה עוף ביתית
שווארמה חזה עוף ביתית
השווארמה הכי קלה וטעימה שתכינו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה, רק לאחר מכן מכניסים פנימה את חזה העוף ומערבבים היטב. בינתיים, מחממים מראש את התנור לחום של 190 מעלות טורבו.
  • 2 מניחים את חזות העוף עם המרינדה בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה אחד על השני בערימה.
  • 3 צולים בתנור החם למשך כ- 45 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 4 איך שהשווארמה יוצאת מהתנור חותכים אותה לחתיכות קטנות באמצעות סכין חדה.
  • 5 המלצה להגשה: תארגנו טורטיות, תחממו אותן כ- 20 שניות על המחבת, תמרחו טחינה, שימו ירקות, מעל את השווארמה ותגלגלו - וואייי איזה ביס!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה.

הערך התזונתי לא כולל את כל התוספות להגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)410187
חלבונים (גרם)62.07 28.32
פחמימות (גרם)32
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)14.51 6.62
מתוכם שומן רווי (גרם)3.14 1.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.02
כולסטרול (מ"ג)170 77.55
נתרן (מ"ג)497.23226.84
סיבים תזונתיים (גרם)0.09 0.04
מים (גרם)130.8459.69
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)12.035.49
ויטמין B (מ"ג)30.9314.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.1
ויטמין B3 (מ"ג)27.4312.51
ויטמין B5 (מ"ג)1.930.88
ויטמין B6 (מ"ג)1.20.55
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.023.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.680.31
ויטמין C (מ"ג)0.040.02
ויטמין D (מק"ג)0.250.11
ויטמין E (מ"ג)0.540.25
ויטמין K (מק"ג)0.930.42
סידן (מ"ג)31.1614.22
ברזל (מ"ג)2.160.98
מגנזיום (מ"ג)58.5126.69
זרחן (מ"ג)456.81208.4
אבץ (מ"ג)2.010.91
אשלגן (מ"ג)514.7234.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.540.7
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.180.54
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.481.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.080.95

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 18.1% 77.5% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.