דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

240 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקושקשת פלאפית
ארוחת בוקר כמו בבתי הקפה
  • 1 מקשקשים את הביצים בקערית, מוסיפים את החמאה, השמנת, והתבלינים לפי הטעם, ומקשקשים שוב.
  • 2 מוזגים את הבלילה של הביצים למחבת קרה (!), מכוונים את האש ללהבה נמוכה-בינונית, תחילה טורפים קלות עם מטרפה להמסה של החמאה וכשהיא נמסה מנמיכים את האש ועוברים לערבב עם לקקן עד לקבלת צבע צהבהב בהיר.
  • 3 מכבים את האש, מוסיפים את העירית הקצוצה ומערבבים.
  • 4 מגישים על לחם בריוש שהורדנו לו את הקצוות וקלינו על מחבת עם החמאה. מתקבלת מקושקשת פלאפית שלא תוכלו להפסיק לאכול מרוב שהיא טעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם אבוקדו פרוס ומתובלן!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שימו לב: אפשר להגדיל את כמות הביצים ובהתאם יגדל היחס של החמאה והשמנת - היחס הוא 5 גרם חמאה ו- 5 מ"ל שמנת על כל ביצה L.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 39.6% 22.3% 36.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב