מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלונים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שניצלונים עם שומשום הכי טעימים שיש
- 1 לחתוך את חזה העוף לרצועות ארוכות בעובי כ- 2 ס"מ ולתבל בתבלינים לפי הטעם.
- 2 בקערה לטרוף את הביצים, ובקערה נוספת לערבב את פירורי הלחם עם השומשום.
- 3 לטבול את השניצלונים בביצים הטרופות, ולאחר מכן לטבול בציפוי.
- 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את השניצלונים עד להזהבה משני הצדדים.
- 5 בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. יש לטגן בכמות שמן רגילה לטיגון שניצלים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
25.6% |
57% |
17.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב