דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלונים)

  • חזה העוף
  • חזה עוף - 700 גרם
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    או כף אבקת מרק
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • כמון - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • קערת הביצים
  • ביצה - 2 Large
    טרופות
  • הציפוי
  • פירורי לחם - כוס (92 גרם)
    לפי הצורך
  • שומשום - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (50 גרם)
    לפי הצורך
  • לטיגון
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    כמות מוערכת שנספגת

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצלונים
שניצלונים עם שומשום הכי טעימים שיש
  • 1 לחתוך את חזה העוף לרצועות ארוכות בעובי כ- 2 ס"מ ולתבל בתבלינים לפי הטעם.
  • 2 בקערה לטרוף את הביצים, ובקערה נוספת לערבב את פירורי הלחם עם השומשום.
  • 3 לטבול את השניצלונים בביצים הטרופות, ולאחר מכן לטבול בציפוי.
  • 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את השניצלונים עד להזהבה משני הצדדים.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. יש לטגן בכמות שמן רגילה לטיגון שניצלים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 25.6% 57% 17.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב