דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (2 סועדים רעבים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק תאילנדי
גם תאילנדי וגם טבעוני
  • 1 לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את השום (פרוס לפרוסות) ולטגן כמה דקות עד שמזהיב.
  • 2 להוסיף את פתיתי הסויה (דמוי עוף) ולערבב למשך עוד 5 דקות עד שהפתיתים מקבלים מעט צבע.
  • 3 להוסיף את התבלינים מלבד אבקת הירקות ולערבב במשך עוד כדקה.
  • 4 להוסיף את המים, אבקת המרק,את קרם הקוקוס (5 כפות) ולהוסיף גם את הבצל הירוק (קצוץ) והפלפל החריף (קצוץ), לתת לזה לרתוח על אש גבוהה וכשרותח להנמיך את האש לנמוכה ולבשל לכעוד 15 דקות.
  • 5 להוסיף את הכוסברה הקצוצה דק ואת המלח לפי הטעם, לבשל לעוד 5 דקות ולהגיש מעוטר בכוסברה טריה קצוצה מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מנה שאמורה להספיק ל- 4 אבל מאחר וזה כל כך טעים וחובה לקחת מנה שניה, אני אומר שהיא מספיקה ל- 2 סועדים רעבים ובעלי חולשה לשום מטוגן. הערך התזונתי לא כולל את הגארם מסאלה ואבקת הירקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17% 7.2% 44.1% 31.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב