דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלונה
אין על הסלונה של העיראקים
  • 1 לחתוך את הדג למנות ולהניח בצד.
  • 2 לחתוך את הבצלים לעיגולים ולטגן בשמן עד שמזהיב.
  • 3 להוסיף את רסק העגבניות עם רבע כוס מים, הסוכר, המלח, הפלפל השחור ומיץ הלימון, לערבב היטב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות.
  • 4 להניח את הדג בתוך הרוטב, לכסות את הדג ולבשל על אש נמוכה מאוד למשך כ- 45 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 21.5% 55.5% 20.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב