דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פלפל שושקה ממולא גבינות
מעדן פלפלים ממולאים לשבועות
  • 1 להכניס את הפלפלים לתבנית ולאפות עד שהם רכים.
  • 2 להשאיר בתנור לחצי שעה כדי שהקליפה תרד בקלות.
  • 3 להוציא את התבנית, בעדינות לקלוף את הקליפה ולהוציא את הגרעינים.
  • 4 אם הפלפל נשאר שלם - מה טוב, אם לא - לפתוח ולשטח אותו.
  • 5 בקערה נפרדת להניח את הגבינות, ביצה, פירורי לחם ופלפל שחור ולערבב היטב. התערובת צריכה להיות מעט דביקה.
  • 6 להניח פלפל על משטח עבודה, לשים מעט מהמילוי.
  • 7 לסגור את הפלפל ולהניח בתבנית מתאימה.
  • 8 אם נשאר מילוי, לפזר בצדדים.
  • 9 לפזר מעל גבינת פרמזן.
  • 10 לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
  • 11 לאפות בערך 40 דקות.
  • 12 בתיאבון חיוך

המלצה: להכין מראש ולהקפיא לפני אפייה. לאפייה, להוציא כשעתיים לפני האפייה להפשרה בטמפרטורת החדר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 29% 43.2% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב