דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד עוף ברוטב יין אדום, תאנים ובלסמי
מנה מנצחת לראש השנה
  • 1 מוסיפים בסיר קטן את היין האדום, החומץ הבלסמי, הסוכר החום והתאנים המיובשות.
  • 2 מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך הדומה לקרמל דליל.
  • 3 בנפרד מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הפרוס גס עד לשקיפות.
  • 4 לאותה מחבת מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים כ- 3 דקות.
  • 5 מוסיפים את הרוטב ומבשלים ביחד עוד כ- 2 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצת השף: ניתן להגיש עם מחית תפוחי אדמה או מחית קרם שורשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 11.1% 24.1% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב