מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט ביצים שכיף לאכול בפסח
- 1 לחתוך את הביצים הקשות לקוביות קטנות.
- 2 לקצוץ את הבצל הירוק.
- 3 להוסיף מיונז - עדיף מיונז דל קלוריות ושומן.
- 4 להוסיף מלח ופלפל שחור.
- 5 לטעום ולתקן בהתאם לטעם האישי.
- 6 בתיאבון
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להרוויח יתרון של שומנים בריאים, ניתן להמיר מחצית מכמות המיונז למעט שמן זית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
50.3% |
35.3% |
11.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב