דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות מ- 1 ליטר חומוס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חומוס ביתי קל להכנה
ממרח חומוס קל להכנה, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 משרים את החומוס לילה שלם במים ומבשלים כשעתיים וחצי עד לריכוך.
  • 2 מוציאים את המים ושומרים בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים והתבלינים ומתחילים למעוך במוט בלנדר/מעבד מזון.
  • 3 בהתאם לסמיכות הרצויה מוסיפים ממי הבישול עד לקבלת מרקם אחיד בסמיכות המבוקשת.
  • 4 טועמים, מתקנים תיבול וטעמים ומגישים עם שמן זית, פפריקה ופטרוזיליה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את שמן הזית, הפפריקה והפטרוזיליה. ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.8% 14% 19.7% 52.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב