דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (מספר עוגיות בוטנים מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות בוטנים בציפוי אבקת סוכר
עוגיות בוטנים בעטרות נייר
  • 1 לטחון את הבוטנים הקלויים והקלופים עד שיהיו טחונים ולחים מאוד. להוסיף את הסוכר למעבד המזון ולהמשיך לטחון ביחד עוד שתי דקות. להעביר לקערה ולהוסיף את הביצים, הקינמון והציפורן. לערבב ולהכניס למקרר לחצי שעה להתייצבות.
  • 2 להכין עטרות נייר קטנות (מספר 1), לגלגל מהעיסה כדורים קטנים (אפשר לשמן קצת ידיים) ולזרוק לקערה עם אבקת הסוכר. לגלגל באבקת הסוכר בנדיבות ולהכניס לעטרות נייר שסידרנו בתבנית התנור.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שהעוגיות מתחילות להיסדק ולהתייצב (כ- 10-12 דקות, לא לאפות יותר זמן כי העוגיות עלולות להתייבש). מתקבלות עוגיות בוטנים מושלגות מושלמות!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: עטרות נייר קטנות (מספר 1).

זמן ההכנה כולל את זמן התייצבות העוגיות במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 25.7% 13.8% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב