דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף במשרה בלסמי ובזיליקום
שדרוג נהדר לחזה העוף המטוגן
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי המשרה בקערה.
  • 2 חותכים את חזה העוף לפרוסות בעובי כ- 2 ס"מ.
  • 3 מכניסים את פרוסות חזה העוף לתערובת המשרה לכשעה מינימום (אפשר להכין כמה שעות לפני ההכנה וכך הטעמים נספגים היטב וחזה העוף מתרכך).
  • 4 מחממים את שמן הזית במחבת טפלון ומטגנים את פרוסות חזה העוף למשך כ- 2-3 דקות מכל צד עד להשחמה נאה (להיזהר לא לטגן יותר מדי כדי לשמור על עסיסיות).
  • 5 מגישים מיד ונהנים - בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית חזה העוף במשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 19.1% 68.9% 11.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב