1 מכינים כלי הגשה אישיים ובכל אחד שמים כ- 2 כפות פירורי עוגיות.
2 מקציפים יחד את השמנת מתוקה, הנוטלה ואגוזי הברס לקצפת יציבה.
3 בעזרת שקית זילוף וצנתר ממלאים כל כלי אישי בצורה יפה עד 3/4 מהגובה ומכניסים למקרר כחצי שעה.
4 מכינים גנאש שוקולד: שמים בקלחת את השמנת המתוקה ומחממים עד סף רתיחה. בקערה שוברים את השוקולד המריר. שופכים את השמנת המתוקה על השוקולד ובעזרת מטרפה מערבבים היטב עד קבלת קרם שוקולד מבריק. מצננים לטמפרטורת החדר.
5 מוציאים את הקינוחים האישיים מהמקרר ובעזרת מצקת קטנה יוצקים גנאש על כל קינוח.
6 מקשטים באגוזי לוז לפי הטעם ומכניסים למקרר (מכינים כ- 3 שעות לפני ההגשה).