1 להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר שכבה של ביסקוויטים.
2 להקציף את השמנת המתוקה עד ליציבות, להנמיך את המהירות ולהוסיף פחית חלב מרוכז רק עד להטמעה.
3 לחלק את הבלילה לשתיים (היא נוזלית): בחלק אחד לפורר עוגיות אוראו ובחלק השני להוסיף שוקולד נוטלה (להמיס את הנוטלה 15 שניות במיקרוגל לפני).
4 ליצוק על שכבת הביסקוויטים חצי מהבלילה האחת ומהבלילה השנייה, מעל להניח באותה צורה שכבה נוספת של ביסקוויטים, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקפיא למשך לפחות 24 שעות.
5 להוציא מהמקפיא, לפרוס בעדינות בין החריצים עם סכין חלקה ולהינות!