מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מחממים את התנור שיהיה רותח על חום גבוה מאוד, ועל תבנית התנור מפזרים את המלח הגס.
- 2 מרטיבים את תפוחי האדמה ולא מייבשים, מניחים על התבנית עם המלח הגס ומכניסים לתנור הרותח למשך כשעה.
- 3 מוציאים ומיד חוצים אותם לשניים, מורחים חמאה ומגישים.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף מעל גבינת שום שמיר, זיתים ירוקים או שחורים, גבינה בולגרית וגבינת שמנת - יוצא מעדן!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.2% |
2.6% |
7.2% |
77% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב