דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -

מרוקאי

המטבח המרוקאי הינו מטבח אהוב ומגוון מאוד בשל הימצאותה של מדינת מרוקו גם ביבשת אפריקה וגם ביבשת אירופה, כך שהשפעות רבות חלו על המטבח המרוקאי במהלך השנים מצד מטבחים נוספים ותרבויות שונות. המטבח המרוקאי עושה שימוש רב בתבלינים כמו כמון, כורכום, ג`ינג`ר, זעפרן, פטרוזיליה, קינמון ונענע וכמעט בכל ארוחה אוכלים עם לחם. מבין המתכונים המרוקאיים הנפוצים ניתן למצוא את הקוסקוס, מלווה בירקות מבושלים, את תבשיל טאג`ין של קציצות דגים/בשר/עוף ועוד. המטבח המרוקאי ידוע בדברי המתיקה המעולים שלו, המתבססים על דבש וסוכר. בנוסף, בכל סוף ארוחה נהוג לשתות תה עם נענע, אשר טוענים שהוא עוזר לעכל טוב יותר את האוכל וגם עושה טוב על הנשמה.