דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת מסקרפונה ואוכמניות
עוגת מסקרפונה ואוכמניות
עוגה מושלמת לחובבי האוכמניות הכחולות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את הפתיבר הטחון עם החמאה, לשטח ברינג בקוטר 20 ס"מ עם שקף מסביב ולהקפיא כ- 20 דקות להתייצבות.
  • 2 להקציף יחד את כל מרכיבי קרם המסקרפונה מלבד האוכמניות עד לקבלת קרם חלב ויציב, להוסיף את האוכמניות הקפואות ולערבב.
  • 3 לבשל את כל מרכיבי קולי האוכמניות בקלחת על אש נמוכה למשך מס` דקות עד לצמצום הנוזל, להסיר מהאש ולצנן.
  • 4 הרכבת העוגה: מעל הבסיס הקפוא לשטח את קרם המסקרפונה ולהכניס שוב להקפאה למשך כשעה. לאחר מכן, להוציא ולזגג את רוטב האוכמניות שלנו. אני פרסתי לחתיכות מהממות את כל העוגה כשהיא קפואה, ולפני ההגשה העברתי למקרר לשעתיים. עוגה טעימה בטירוף בקלי קלות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג בקוטר 20 ס"מ עם שקף מסביב.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה ובישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של בת חן!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)315343
חלבונים (גרם)2.3 2.51
פחמימות (גרם)2022
מתוכן סוכרים (גרם)11.56 12.59
שומנים (גרם)24.94 27.15
מתוכם שומן רווי (גרם)15.16 16.5
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.850.93
כולסטרול (מ"ג)69.56 75.71
נתרן (מ"ג)68.3774.41
סיבים תזונתיים (גרם)0.36 0.39
מים (גרם)0.630.69
ויטמין B (מק"ג)1.071.16
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)17.2618.79
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.010.01
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.110.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 52.3% 4.8% 42.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.11 (1.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.