דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סהרוני שקדים פרווה
סהרוני שקדים פרווה
סהרוני שקדים פרווה
סהרונים משקדים טחונים

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסהרונים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את המחמאה עם אבקת הסוכר עד למרקם משחתי.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים ושוב לעבד לבצק.
  • 3 לגלגל לצורת חצי ירח, להניח את הסהרונים במרווחים על תבנית אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 8 דקות.
  • 4 לפזר מעל את אבקת הסוכר ולהגיש סהרוני שקדים פרווה מושלמים לאירוח.
  • 5 בתיאבון חיוך

יש לשים לב שלא לאפות יותר מדי. לא לגעת בעוגיות עד שהן מצטננות לגמרי. הבצק אמור להיות כמו פלסטלינה - נעים לעבודה. במידה והבצק פירורי ולא מתגבש אז יש להוסיף 2 כפות שמן. במידה והבצק מעט דביק אז יש להוסיף 2 כפות קמח שטוחות (פער זה נוצר משום שיש הבדלים רבים בין סוגי הקמחים ורמת הלחות בהם).

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)146490
חלבונים (גרם)2.01 6.72
פחמימות (גרם)1551
מתוכן סוכרים (גרם)7.15 23.96
שומנים (גרם)8.79 29.47
מתוכם שומן רווי (גרם)2.62 8.77
נתרן (מ"ג)63.05211.35
סיבים תזונתיים (גרם)0.71 2.38
מים (גרם)0.040.12
ויטמין B (מק"ג)1.394.65
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)26.0287.23
ברזל (מ"ג)0.040.13
מגנזיום (מ"ג)0.130.44
זרחן (מ"ג)33.07110.84
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.170.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 32.8% 7.5% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.