דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 במיקסר עם וו לישה לשים ביחד את החמאה, הטחינה הגולמית, סילאן טהור "קינג סלומון" והסוכר החום עד לאיחוד של המצרכים.
  • 2 עוצרים את פעילות המיקסר, מוסיפים את הקמח התופח וסוכר הוניל, וממשיכים ללוש עד לאיחוד כל המצרכים.
  • 3 יוצרים מהתערובת עוגיות עגולות (מומלץ להשתמש בכף גלידה כדי לשמור על גודל אחיד של העוגיות), ומניחים על תבנית עם נייר אפייה (אין צורך לשמן) במרווחים אחת מהשנייה. בשלב זה ניתן להטמיע קלות מעל העוגיות חצאי שקדים מולבנים.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 170 מעלות למשך כ- 10-12 דקות (בודקים תוך כדי האפייה שהעוגיות לא נשרפות - תלוי בסוג התנור שברשותכם).
  • 5 מניחים מחוץ לתנור לקירור.
  • 6 בתיאבון חיוך

הופק בשיתוף "הדקלאים" המייצרת סילאן מג`הול ישראלי איכותי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)168441
חלבונים (גרם)2.62 6.87
פחמימות (גרם)2257
מתוכן סוכרים (גרם)4.43 11.65
שומנים (גרם)7.89 20.74
מתוכם שומן רווי (גרם)3.45 9.06
כולסטרול (מ"ג)15.38 40.39
נתרן (מ"ג)98.08257.69
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 0.73
מים (גרם)0.060.16
ויטמין B (מק"ג)12.9834.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.050.12
סידן (מ"ג)8.0121.05
ברזל (מ"ג)0.030.08
מגנזיום (מ"ג)0.411.08
זרחן (מ"ג)0.180.48
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)6.0815.97

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 24.3% 8.1% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.