מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 733 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה עיקרית שהולכת מצוין עם יין אדום, צילום: שרון אונגר
- 1 לחתוך את הבצלים לחצי סער ולטגן עד להזהבה.
- 2 להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן קלות.
- 3 להוסיף על הבצל והפטריות את כבדי העוף, לטגן ללא מכסה משני הצדדים ולתבל לפי הטעם.
- 4 לאחר שהכבד מבושל לגמרי מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 5 דקות נוספות עם מכסה.
- 5 לקלף את הבטטות ותפוח האדמה, ולבשל בסיר עם מים עד שרך לגמרי.
- 6 לטחון/לרסק לפירה ביחד עם המלח, המחמאה ומחית הכמהין.
- 7 להגיש את הכבדים על מצע הפירה בצלחת הגשה נאה. מתקבלת מנת כבדים ביין אדום שאסור לפספס!
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לקשט בפטרוזיליה.
הערך התזונתי לא כולל את מחית הכמהין. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון וטחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
12.2% |
36% |
45.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב