מצרכים למתכון
35 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (35 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה.
- 2 בסיר יוצקים את השמנת ופותחים לתוכה 3 שקיקי תה.
- 3 מחממים את השמנת לסף רתיחת עד שהיא מקבלת צבע ורדרד מהתה. כשהיא הגיעה לסף רתיחה (מבעבעת) יוצקים אותה למסננת ישירות על השוקולד.
- 4 משהים כמה שניות ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
- 5 מוסיפים את הריבה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- 6 יוצקים את התערובת לתבנית או קופסא קטנה מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים ללילה.
- 7 למחרת חותכים לקוביות או מגלגלים כדורים קטנים ושמים כל קוביה בעטרת נייר קטנה.
- 8 מומלץ לחתוך קוביות קטנות כי הממתק מאד מרוכז.
- 9 ניתן לגלגל בקקאו, אבקת סוכר, סוכריות ועוד.
- 10 בתיאבון
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
43% |
5% |
52% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.