דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סופגניות עם מילוי מקורי ומעניין

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הסופגניות:
  • 1 מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.
  • 2 מקציפים את הביצים והסוכר.
  • 3 ממיסים את המרגרינה.
  • 4 מערבבים את כל שאר החומרים (מלבד השמן לטיגון) עד לקבלת בצק אחיד ונותנים לבצק לנוח כ- 30 דקות.
  • 5 יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק לנוח עוד כ- 30 דקות.
  • 6 מחממים את השמן לטיגון (ראו מידע נוסף) ומטגנים את הסופגניות מכל צד עד לקבלת צבע זהוב.
  • הכנת מלית הדבש והסילאן:
  • 1.קוצצים 2 תמרים (במעבד מזון) ו- 3 תמרים חותכים ל- 4 לאורך (לקישוט הסופגניות).
  • 2 מערבבים את כל החומרים בסיר, למעט אבקת הסוכר, הקורנפלור והמים.
  • 3 מניחים את חומרי המלית על גז בחום נמוך ומביאים לרתיחה.
  • 4 מערבבים את הקורנפלור עם המים ומוזגים למלית, תוך כדי בחישה. לאחר רתיחה מכבים את האש.
  • 5 מקררים את המלית ומזלפים לתוך הסופגניות, מפזרים אבקת סוכר ומעל את התמרים לקישוט.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

כמות השמן לטיגון במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות במהלך הטיגון. ייתכן ויהיה צורך לעשות שימוש רב/פחות יותר בשמן. הערך התזונתי לא כולל את חומץ ההדרים.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)545316
חלבונים (גרם)6.39 3.71
פחמימות (גרם)6940
מתוכן סוכרים (גרם)25.3 14.68
שומנים (גרם)27.62 16.03
מתוכם שומן רווי (גרם)4.71 2.73
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.16 24.46
נתרן (מ"ג)322.37187.06
סיבים תזונתיים (גרם)0.81 0.47
מים (גרם)53.3230.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)94.4854.82
ויטמין B (מ"ג)0.50.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.793.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.06
ויטמין C (מ"ג)0.460.27
ויטמין D (מק"ג)1.220.71
ויטמין E (מ"ג)0.120.07
ויטמין K (מק"ג)0.290.17
סידן (מ"ג)13.317.72
ברזל (מ"ג)0.330.19
מגנזיום (מ"ג)63.48
זרחן (מ"ג)27.5315.97
אבץ (מ"ג)0.210.12
אשלגן (מ"ג)90.6252.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 26.5% 6.1% 66.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה