מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לחתוך את חזה העוף לקוביות עבות (ממש כמו שמכינים שיפודי פרגיות).
- 2 לתבל, להוסיף 2 כפות שמן, לערבב ולהניח כחצי שעה להטמעת התבלינים.
- 3 לרסס מחבת בספריי שמן ולטגן קלות מכל הצדדים (אני הגשתי את קוביות חזה העוף עם ירקות בתנור).
- 4 להגיש חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת את זמן ההשריה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
16.3% |
81.6% |
1.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב