דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (כ- 70 אוזני המן)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אוזני המן של חג פורים
  • 1 לנפות את הקמח לתוך קערה.
  • 2 להכניס לקערת המיקסר מים, חלמונים וסוכר וללוש באיטיות.
  • 3 להוסיף את הקמח והמרגרינה (רכה אבל לא נוזלית) לסירוגין.
  • 4 להמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 5 לכסות בניילון נצמד למנוחה של חצי שעה. כמה שיותר, יותר טוב.
  • 6 לרדד את הבצק, לקרוץ עיגולים, למלא במילוי שאוהבים ולסגור.
  • 7 לאפות בחום 170 מעלות 15 דקות. לבדוק שלא ישרפו.
  • 8 כשמתקררים, לפזר מעל אבקת סוכר.
  • 9 פורים שמח חיוך
טיפ למתכון
מילויים שונים לאוזני ההמן - ממרח חלבה מעורבת עם אגוזים קצוצים, חלבה מעורבת עם שוקולד, ממרח תמרים עם אגוזים, ממרח נוטלה או קוביות שוקולד.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה אינו כולל את זמן הכנת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 30.5% 11.6% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב