דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 226 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מאפה מלאווח במילוי מעורב ירושלמי
מעורב ירושלמי מקורי בתוך מלאווח
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הכבד, הלבבות והטחול, ומערבבים. ממשיכים לטגן כ- 8-10 דקות עד שהבשר משנה צבעו לאפור. מוסיפים את התבלינים, מערבבים לעוד כ- 4 דקות טיגון ומחכים שיתקרר.
  • 2 מניחים מלאווח על משטח עבודה, מניחים במרכז המלאווח 2 כפות מעורב ירושלמי (להשתדל שיהיה קצת מכל דבר), סוגרים לצורה של 1/2 עיגול ומהדקים באצבעות, לאחר מכן אפשר במזלג.
  • 3 מורחים כל מלאווח בביצה טרופה ומפזרים שומשום לפי הטעם.
  • 4 מניחים את המלאווח בתבנית עם נייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 10-15 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשומרי הכשרות - לצרוב מעט את הכבד על הגז, להוציא את כל הדם. מומלץ לאכול חם חם.

הערך התזונתי לא כולל את טחול העוף ותבלין החוואייג`. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 29.5% 24.5% 45.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב