מצרכים למתכון
45 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות בוטנים מרוקאיות
- 1 שמים את הבוטנים הקלויים ושיבולת השועל בקערה.
- 2 בקערה שנייה מקציפים את הביצים עם הסוכר החום והקינמון (את הסוכר יש להוסיף בהדרגה).
- 3 מעבירים את הביצים אל קערת הבוטנים ומערבבים.
- 4 מחליקים בעזרת כף את התערובת למנג`טים, מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להשחמה קלה.
- 5 מוציאים מהתנור, מצננים ומפדרים באבקת סוכר.
- 6 בתיאבון
-
- הערות:
- 1 את הבוטנים הטחונים ניתן למצא בחנויות לממכר פיצוחים.
- 2 העוגיות האלו בהחלט יכולות להתאים לחג פסח - כמובן ללא התוספת של שיבולת השועל.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: 45 מנג`טים (גודל קטן).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
31.5% |
19.4% |
43% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב