דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (10 שיפודים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפודי חלקי פנים
שיפודים מחלקים פנימיים, צילום: יסמין ואריה
  • 1 את כל הבשר חותכים לקוביות ומניחים בקערת ערבוב.
  • 2 מוסיפים את כל התבלינים ואת שמן הזית.
  • 3 מערבבים היטב ומשאירים במרינדה כשעתיים.
  • 4 אם משפדים בשיפודי עץ מומלץ להשרות אותם במים כחצי שעה לפני שמשפדים, על מנת שלא יישרפו על הגריל.
  • 5 לוקחים שיפוד ונועצים את הבשר לסירוגין, שקדי עגל, לב וכבד, וביניהם משפדים עגבניות שרי או מגישים עגבניות צלויות בגריל ליד.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד סלט ירקות.

ציוד נדרש: 10 שיפודי ברזל או עץ.

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבשר במרינדה. הערך התזונתי לא כולל את שקדי העגל. הערך התזונתי מחושב ע"פ לב בקר ולא ע"פ לב עגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 29.1% 59.6% 10.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב