גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | שיפודי חלקי פנים |
10 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (10 שיפודים)
ציוד נדרש: 10 שיפודי ברזל או עץ.
זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבשר במרינדה. הערך התזונתי לא כולל את שקדי העגל. הערך התזונתי מחושב ע"פ לב בקר ולא ע"פ לב עגל.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 163 | 184 |
| חלבונים (גרם) | 17.56 | 19.8 |
| פחמימות (גרם) | 3 | 4 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.55 | 0.62 |
| שומנים (גרם) | 8.57 | 9.66 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.78 | 2.01 |
| כולסטרול (מ"ג) | 182.4 | 205.64 |
| נתרן (מ"ג) | 120.76 | 136.14 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.28 | 0.32 |
| מים (גרם) | 57.42 | 64.74 |
| ליקופן (מ"ג) | 0.51 | 0.58 |
| ויטמין A (מק"ג) | 2,841 | 3,203 |
| ויטמין B (מ"ג) | 12.06 | 13.6 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.11 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 1.4 | 1.57 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 7.39 | 8.34 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 2.64 | 2.98 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.42 | 0.48 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 80.46 | 90.71 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 24.42 | 27.53 |
| ויטמין C (מ"ג) | 3.77 | 4.24 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.35 | 0.39 |
| ויטמין K (מק"ג) | 2.82 | 3.17 |
| סידן (מ"ג) | 9.1 | 10.26 |
| ברזל (מ"ג) | 3.97 | 4.47 |
| מגנזיום (מ"ג) | 15.33 | 17.28 |
| זרחן (מ"ג) | 233.31 | 263.04 |
| אבץ (מ"ג) | 2.51 | 2.83 |
| אשלגן (מ"ג) | 226.52 | 255.38 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.02 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.02 | 0.02 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם