גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | שיפודי חלקי פנים |
10 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (10 שיפודים)
ציוד נדרש: 10 שיפודי ברזל או עץ.
זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבשר במרינדה. הערך התזונתי לא כולל את שקדי העגל. הערך התזונתי מחושב ע"פ לב בקר ולא ע"פ לב עגל.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 163 | 184 |
חלבונים (גרם) | 17.56 | 19.8 |
פחמימות (גרם) | 3 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.55 | 0.62 |
שומנים (גרם) | 8.57 | 9.66 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.78 | 2.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 182.4 | 205.64 |
נתרן (מ"ג) | 120.76 | 136.14 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.28 | 0.32 |
מים (גרם) | 57.42 | 64.74 |
ליקופן (מ"ג) | 0.51 | 0.58 |
ויטמין A (מק"ג) | 2,841 | 3,203 |
ויטמין B (מ"ג) | 12.06 | 13.6 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.11 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 1.4 | 1.57 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 7.39 | 8.34 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.64 | 2.98 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.42 | 0.48 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 80.46 | 90.71 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 24.42 | 27.53 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.77 | 4.24 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.35 | 0.39 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.82 | 3.17 |
סידן (מ"ג) | 9.1 | 10.26 |
ברזל (מ"ג) | 3.97 | 4.47 |
מגנזיום (מ"ג) | 15.33 | 17.28 |
זרחן (מ"ג) | 233.31 | 263.04 |
אבץ (מ"ג) | 2.51 | 2.83 |
אשלגן (מ"ג) | 226.52 | 255.38 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.02 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.02 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם