דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרגירי חומוס מבושלים
ערבס שכיף לנשנש
  • 1 להניח בסיר את גרגירי החומוס, למלא את הסיר במים עד מעל לכיסוי הגרגירים ולהשרות כ- 12 שעות. לבדוק כל הזמן במהלך ההשריה אם חסר מים, ובמידה וחסר להוסיף.
  • 2 לאחר ההשריה לסנן את המים ולשטוף במים קרים את גרגירי החומוס.
  • 3 להחזיר את גרגירי החומוס שוב לסיר, להוסיף מים עד מעל לכיסוי הגרגירים ולבשל כשעה. גרגירי החומוס מגירים קצף לבן במהלך הבישול - יש לנקות בעזרת כף כל הזמן.
  • 4 לחלק את הגרגירים למנות ולתבל כל מנה במיץ הלימון, המלח, הפלפל השחור והכמון לפי הטעם.
  • 5 להגיש ולהתענג חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה לצד בירה קרה וחמוצים. מושלם לנשנוש עד שמגיעות המנות העיקריות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 5.9% 18.3% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב