דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצלים
שניצלים ביתיים שכולם אוהבים
  • 1 לחתוך את חזה העוף לפרוסות דקות.
  • 2 לשים ניילון עליו ולדפוק את השניצלים דק דק.
  • 3 להכין צלחת עם 2 ביצים (תלוי בכמות השניצלים) לערבב טוב.
  • 4 להכין צלחת עם פירורי לחם זהובים שאפשר להוסיף להם שומשום או קצח (מה שאוהבים).
  • 5 לטבול את השניצלים בביצה ואח"כ בפירורי לחם, לתבל עם מלח ופלפל ואז לטגן במחבת עם מעט שמן.
  • 6 לאחר הטיגון להספיג בנייר סופג.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן לחסוך את שמן הטיגון ולאפות את השניצלים בתנור, יוצא פריך וטעים, שווה לנסות. מומלץ להשרות את הנתחים בסויה/חרדל לילה קודם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 23% 61.1% 15.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב