דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 357 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פטריות פורטבלו ממולאות בכבד עוף
מנה ראשונה טעימה במיוחד לסעודה
  • 1 במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  • 2 בקערה שמים את כבד העוף (הצלוי על פי טעמי הכשרות) והבצל, וטוחנים למחית בעזרת בלנדר מוט.
  • 3 מוסיפים את הסילאן, המלח והפלפל השחור הגרוס, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4 בעזרת כפית ממלאים את הפטריות בכמות נדיבה מהמילוי.
  • 5 חותכים את בצק העלים לרצועות דקות באורך הפטרייה ועושים "שתי וערב" על כל פטרייה.
  • 6 מורחים חלמון טרוף על הבצק, מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהבצק מזהיב.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 18.8% 28.4% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב