אין על שוקולד לבן
מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (מס` פטיפורים מוערך)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן והשמן בפולסים עד שהשוקולד נמס.
- 2 לוקחים כ- 1/4 כמות מהשוקולד ומערבבים ביחד עם צבע המאכל האדום עד לאחידות.
- 3 שופכים את השוקולד הצבוע לשוקולד הלבן, ובעזרת כף מערבבים ממש מעט למראה שיש.
- 4 בעזרת כפית לוקחים מתערובת השוקולד ושמים בתבנית. שמים במקרר לשעתיים עד שהשוקולד נוקשה.
- 5 מחלצים בעדינות ונהנים. שומרים במקרר למשך כשבוע ואפשר למשך כחודש במקפיא.
- 6 בתיאבון

- טיפים וגיוונים:
- 1 אני השתמשתי בחמאת קקאו במקום שמן אבל התוצאה טובה בכל מקרה.
- 2 לגבי צבע מאכל - אני שמתי רק טיפה אחת. יש בחנויות מתמחות צבעי מאכל טבעיים ומהם אולי תצטרכו 2-3 טיפות כי הם טיפה יותר נוזליים.
- 3 מי שרוצה יכול להוסיף כף מחית פירות אדומים מסוננים בנוסף לצבע המאכל.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית סיליקון בצורת לבבות.
הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל האדום.
עוד הצעות למתכונים
המתכון באדיבות נגה גלבוע אדמית
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
38.7% |
6.5% |
54.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.