דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיסטוקים קלויים
פיסטוקים בהכנה ביתית
  • 1 יש לערבב את המים עם המלח והקמח ולשים בכלי.
  • 2 לערבב עד להמסת המלח.
  • 3 שופכים את הפיסטוקים לקערה ומערבבים היטב כדי שיספגו את הטעמים.
  • 4 לשים את הפיסטוקים על מגש לייבוש ולהמתין יומיים.
  • 5 בזמן הייבוש יש לערבב וניתן לפזר עוד מלח.
  • 6 כשהפיסטוקים מתייבשים, לקלות אותם בתנור או בטוסטר אובן ב- 200-250 מעלות צלזיוס ולערבב תוך כדי עד שרואים שמוכן.
  • 7 לאכול בהנאה!

במצרכים כתוב "פיסטוק חלבי קלוי" לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון. יש לעשות שימוש בפיסטוקים שאינם קלויים כמובן. מנה = כ- 50 גרם. זמן הקלייה עשוי להשתנות מתנור לתנור. זמן ההכנה לא כולל את זמן הייבוש של הפיסטוקים. במידה ורוצים להכין בפסח - להשתמש בקמח מצה במקום קמח רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 42% 20% 28.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (1.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב